Geslaagde dag voor ICSadviseurs bij Real Estate Career Day
< Naar alle berichten

Geslaagde dag voor ICSadviseurs bij Real Estate Career Day

Afgelopen woensdag was ICSadviseurs aanwezig op de Real Estate Career Day van de faculteit Bouwkunde, TUDelft. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door de studievereniging BOSS, van de master Management in the Built Environment en staat in het teken van het verbinden van studenten en bedrijven.

ICSadviseurs begon de dag met twee enthousiaste groepen studenten die met ons werkten aan een case waarin ze een locatiestudie uitvoerden voor een nieuwe basisschool in Goirle.
De studenten hadden een verschillende aanpak, gericht op de informatie die werd verstrekt, interviews met ‘stakeholders’ en rekenen met bouwkostenkengetallen om tot een gedegen advies te komen. Erg inspirerend om te zien wat er op enkel een flip-over vel kan worden gepresenteerd na 1,5u werken! Van een overzichtelijke matrix waar de locaties aan de hand van beoordelingscriteria worden vergeleken tot een eerste programma schets op de gekozen locatie. Ook tijdens de 1-op-1 gesprekken met studenten en bij de bedrijvenmarkt hebben we studenten gesproken met interesse voor maatschappelijk vastgoed. Kortom; een geslaagde dag!

ICSadviseurs is altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs/afstudeerders. Klik hier voor meer informatie!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Meer informatie

Dennis Coenraad
dennis.coenraad@icsadviseurs.nl
06-22604964