ICS actief op Jaarcongres Brede School/IKC. U bent welkom!
< Naar alle berichten

ICS actief op Jaarcongres Brede School/IKC. U bent welkom!

Voor de 13e keer wordt in de Utrechtse Jaarbeurs het Jaarcongres Brede School / IKC georganiseerd. Professionals uit onderwijs, kinderopvang, welzijn, gemeenten, sport en cultuur komen op 10 april bij elkaar om zich te laten informeren en inspireren. Een dag die volledig draait om de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar en met een dagprogramma bestaande uit inspirerende presentaties en informatieve deelsessies is er voor ieder wat wils.

Eén van de deelsessies wordt verzorgd door ICSadviseurs Erwin Veneklaas Slots en Mijke Kromdijk, samen met Robert Everink, directeur van basisschool De Kameleon en voormalig directeur van Los Hoes in Haaksbergen. Tijdens hun informatieve en interactieve werksessie staat de vraag ‘Waar leer jij?’ centraal. Kinderopvangorganisaties en basisscholen willen hun kinderen en leerlingen een steeds grotere diversiteit aan leer- en speelplekken kunnen bieden. In onze adviespraktijk komen we vaak vragen tegen als: “Maar als ik meer wil dan alleen een klas- of speellokaal? Wat is er dan mogelijk en wat is een goede mix?”

De experts vertellen directeuren, maar ook leerkrachten en ouders graag over het bijzondere concept van Los Hoes; een kindcentrum dat werkt met leerpaleizen in plaats van lokalen, die het anders doet en er dus ook net even anders uitziet. Daarnaast gaat u zelf aan de slag met uw ideale mix van leer- en speelplekken. Welke keuzes maakt u en wat past het beste bij uw IKC-concept?

Deelnemers ontvangen het door ICSadviseurs uitgegeven inspirerende boekje Waar leer jij? 0-12, hybride leren op 25 plekken. Goede praktijkvoorbeelden waar ICSadviseurs bij betrokken was leest u ook in het pdf-boekje ‘Bouwen voor de belofte aan kinderen van 0 tot 12 jaar‘.

Wij informeren en inspireren u graag op 10 april tijdens het congres!

ICSadviseurs
Uw partner bij het realiseren van de best passende speel- en leeromgeving.
Enkele recente voorbeelden:
Kindcentrum Rivierenwijk | IKC Rijnvliet | IKC Los Hoes | MFA De Heerd | MFA de Dussenaar

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Meer informatie

Erwin Veneklaas Slots
erwin.veneklaasslots@icsadviseurs.nl
06-22601526