ICSadviseurs biedt ondersteuning bij lokale sportakkoorden
< Naar alle berichten

ICSadviseurs biedt ondersteuning bij lokale sportakkoorden

De overheid stelt budget beschikbaar voor lokale sportakkoorden, om sporten en bewegen voor iedere Nederlander te stimuleren. ICSadviseurs biedt ondersteuning bij het initiëren van een lokaal sportakkoord en de aanvraag van financiële ondersteuning.

Om lokale sportakkoorden te stimuleren, wordt er de komende drie jaar 30 miljoen euro geïnvesteerd. Vanaf volgende week kan iedere gemeente 15.000 euro aanvragen om een sportformateur aan te stellen. Het doel is dat lokale partijen bij elkaar om tafel zitten om samen tot een lokaal sportakkoord te komen.

ICSadviseurs weet als geen ander hoe het is om samenwerkingen tussen scholen, gemeenten en sportverenigingen te organiseren. Het creëren van ruimte(n) binnen onderwijs of gemeenten waar sport en bewegen steeds meer onderdeel van worden. Dat is waar wij met opdrachtgevers aan werken. Als onafhankelijk adviseur maken wij ons hard voor samenhang en commitment.

ICSadviseurs kan u helpen om lokale partijen bij elkaar aan tafel te krijgen om tot een lokaal sportakkoord te komen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Meer informatie

Doriene Bakker
doriene.bakker@icsadviseurs.nl
06-20613215

Onno Damen
onno.damen@icsadviseurs.nl
06-22575201

Michel de Boer
michel.de.boer@icsadviseurs.nl
06-22604875