ICSadviseurs opent vierde vestiging in Rotterdam!
< Naar alle berichten

ICSadviseurs opent vierde vestiging in Rotterdam!

Vanaf deze week zijn we aan het werk in een prachtig kantoor in de voormalige Van Nelle Fabriek in Rotterdam. U vindt ons in de Theefabriek op de tweede verdieping, unit 2.38. Wij vinden het belangrijk om dicht bij de klant te werken. Daarom gaat een enthousiast team onder leiding van Teun van Wijk de komende jaren vanuit Rotterdam de relaties van ICSadviseurs in de regio zuidwest bedienen.

Als landelijk adviesbureau op het grensvlak van organisatie en huisvesting voor de publieke sector hebben wij kantoren in Amsterdam, Zwolle, Eindhoven en nu ook in Rotterdam. Inmiddels bestaat ICSadviseurs ruim zestig jaar, waarbij onze wortels in Rotterdam liggen. Ooit zijn we begonnen in het Bouwcentrum, het befaamde ronde gebouw uit 1948 aan het Weena in hartje centrum. We hebben met onze nieuwe vestiging in Rotterdam daarom ook het gevoel dat we weer een beetje thuiskomen!

ICSadviseurs werkt landelijk en internationaal voor opdrachtgevers in de not for profitsector; we begeleiden opdrachtgevers met vraagstukken vanuit onderwijs, sport, zorg en overheid. Belangrijk uitgangspunt is dat wij altijd de gebruiker centraal stellen. Vanuit de beleving en dromen van de gebruiker werken we samen met onze opdrachtgevers aan goede en duurzame leer- en werkomgevingen en gebouwen, die de omgeving waarin ze staan beter en vitaler maken.

Bezoekadres
Van Nelleweg 1
Thee – unit 2.3
3044 BC Rotterdam

Postadres
Postbus 13238
3004 HC Rotterdam

Wij hebben zin om voor onze relaties in zuidwest te gaan werken!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Meer informatie

Janet van Oort
janet.van.oort@icsadviseurs.nl
06-1287 5631

Maarten Groenen
maarten.groenen@icsadviseurs.nl
06-22578557

Mariëlle Wetzels
marielle.wetzels@icsadviseurs.nl
06-22604964

Rens van Hoek
rens.van.hoek@icsadviseurs.nl
06-53405261

Teun van Wijk
teun.van.wijk@icsadviseurs.nl
06-22601821