Ga terug naar alle vacatures

ICSadviseurs zoekt enthousiaste hbo/wo-afstudeerders

ICSadviseurs, wie zijn wij?
Huisvestingsadviseurs actief vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle! Wij werken met ruim 90 gedreven collega’s aan uitdagende huisvestingsvraagstukken in het publiek vastgoed. ICSadviseurs weet visie en huisvesting aan elkaar te verbinden met als resultaat: efficiënte, duurzame en inspirerende leer-, werk- en leefomgevingen. Onze opdrachtgevers adviseren wij in alle stadia van het huisvestingsproces, van initiatief tot bouwmanagement en exploitatie. Onze klanten zijn onderwijsorganisaties, gemeenten, welzijns-, sport- en zorginstellingen in Nederland, België en Duitsland.

Hbo/wo-afstudeeropdracht naar de ideale school volgens de leerling in het primair onderwijs
Naast adviesprojecten is ICS ook bezig met interne ontwikkelprogramma’s. Een van de programma’s is een grootschalig onderzoek naar de wensen van leerlingen/studenten ten aanzien van huisvesting en de faciliteiten van de school. Naast het in beeld brengen van de wensen, zijn we op zoek naar nieuwe methodes/werkvormen om leerlingen te betrekken in huisvestingsvraagstukken. Hiervoor zijn we op zoek naar een afstudeerder die dit onderzoek kan uitvoeren. De centrale vraag is: ‘Hoe ziet de ideale school eruit volgens leerlingen in het primair onderwijs?’.

 

Wie ben jij?

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende afstudeeropdracht met kans op een baan? Wil jij eens een kijkje nemen in de keuken van één van de adviesbureaus voor huisvestingsvraagstukken in het onderwijs? Heb jij affiniteit met onderwijs en de gebouwde omgeving? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar een afstudeerder om onderzoek te doen naar de ideale school volgens leerlingen in het primair onderwijs.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt affiniteit met de onderzoeksdoelgroep en kunt goed met hun communiceren;
  • Je bent zelfstandig, proactief en analytisch sterk;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je volgt een relevante studie (hbo/wo). Bij voorkeur in het snijvlak onderwijs en bouw. Bijvoorbeeld: Built Environment of Onderwijskunde.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende afstudeeropdracht, waarin je de vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan het onderzoek;
  • Je opereert vanuit een van onze vier vestigingen (Zwolle, Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam);
  • Goede en professionele begeleiding;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Kans op een baan.

Solliciteren

Wij ontvangen graag je cv met motivatie! Deze kun je sturen naar: Jeanine Hollema, hr@icsadviseurs.nl.

Voor meer informatie over deze afstudeeropdracht kun je bellen of e-mailen met Erwin Veneklaas Slots: Erwin.VeneklaasSlots@icsadviseurs.nl, of bel naar 06 22 60 15 26.