Ga terug naar alle vacatures

ICSadviseurs Zwolle zoekt ervaren huisvestingsadviseur

Werken bij ICSadviseurs

Wij verbinden visie en huisvesting, met als resultaat: efficiënte, duurzame en inspirerende omgevingen. Wij adviseren in alle stadia van het huisvestingproces. Vanuit Amsterdam, Zwolle en Eindhoven werken we met 75 gedreven professionals aan uitdagende huisvestingsvraagstukken. 
Onze klanten zijn onderwijsinstellingen, gemeenten, welzijns- en zorginstellingen in heel Nederland, Duitsland en België. Meer informatie over onze organisatie vind je op deze website. Voor een indruk van ons team, bekijk de film ‘Wij zijn ICS

Vanwege groei van ons expertiseveld “Organisatie & Ruimte” zijn wij op zoek naar versterking van onze vestiging Zwolle. Als ervaren adviseur werk je samen met collega’s in multidisciplinaire teams aan diverse projecten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van strategische huisvestingsplannen, haalbaarheidsonderzoeken, locatiestudies, programma’s van eisen, inpassingsstudies en werkplekconcepten. Waarbij je de behoefte van gebruikers en de visie van de organisatie vertaalt naar de huisvestingsbehoefte. Dit doe je door het ontwikkelen en faciliteren van interactieve, creatieve werksessies met gebruikers. Je bent altijd op zoek naar de beste match tussen het gebouw, de visie van de organisatie en de behoefte van gebruikers.

Jij bent…

een prettige persoonlijkheid met ‘een eigen kleur’: enthousiast, creatief, analytisch, doortastend en ondernemend. Je bent in staat om samen te werken, toekomstgericht te denken en creativiteit bij gebruikers te stimuleren. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en je bent een echte teamspeler. Als ervaren adviseur heb je de kwaliteit van je werk hoog in het vaandel staan. Je innoveert graag, doet kennis op door met en voor klanten te werken en kunt deze kennis ook gemakkelijk toepassen in volgende projecten. We waarderen ondernemerschap en een drive voor hoge kwaliteit.

Jij hebt…

een afgeronde opleiding op academisch niveau in architectuur, bouwkunde of een combinatie met een relevante opleiding zoals pedagogiek. Je hebt affiniteit met het maatschappelijke domein, waarbij de relatie tussen de gebruikers, het gebouw en de omgeving centraal staat Je hebt ervaring in het zelfstandig werven van opdrachten, het bouwen aan relevante netwerken en het aansturen van teams. Voor onze vestiging Zwolle zoeken we daarom een collega met minimaal 7 jaar relevante werkervaring.

Ons aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot voortzetting voor (on)bepaalde tijd. Het betreft een dienstverband met een minimum van 32 uur en een marktconform salaris.

Interesse?

Stuur dan digitaal jouw cv met motivatie naar Jeanine Hollema via jeanine.hollema@icsadviseurs.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen of e-mailen met Erwin Veneklaas Slots: erwin.veneklaasslots@icsadviseurs.nl, of bel naar 06 22 60 15 26.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.