Kulturhus Millingen aan de Rijn

“Hoe maken wij samen een omgeving waar alle leeftijden zich thuis voelen?”

Verschillende gebruikers. Verbouw van een dorpshuis en zorgcentrum. In Millingen a/d Rijn, 1.790 m².

Doel is een aantrekkelijk proogramma aanbod. Ruimte voor allerlei initiatieven, binnen en buiten.

Het oude gemeentehuis (en ontmoetingscentrum De Bijenkorf) worden benut en het project is subsidiabel.

Resultaten

Toekomstbestendige voorzieningen die zorg, welzijn en toerisme combineren.

Begeleiden en ontzorgen van de gemeente. Van haalbaarheid tot en met de realisatie.

Het behoud van voorzieningen en activiteiten die de gemeenschap levendig houden. Twee mooie locaties met veel nieuwe mogelijkheden. Voor en door de gemeenschap.

ICS: www.icsadviseurs.nl

  • ■ Strategisch Advies
  • ■ Project Management
  • ■ Verbinden leren & omgeving
 

(Foto’s: Peter van Aarsen Architect)

Projecten op de kaart.