Peter Jan Bakker nieuwe voorzitter Platform Onderwijshuisvesting
< Naar alle berichten

Peter Jan Bakker nieuwe voorzitter Platform Onderwijshuisvesting

Peter Jan Bakker is benoemd tot nieuwe voorzitter van het Platform Onderwijshuisvesting (POH). Het POH is de landelijke brancheorganisatie voor huisvestingsbureaus voor het onderwijs en is de intermediair met de besturenorganisaties en het Ministerie waar het zaken betreft die de branche aangaan. Peter Jan neemt daarmee het stokje over van zijn collega Hidde Benedictus.

Peter Jan is een ervaren adviseur binnen het publieke domein en bekend met de ontwikkelingen rond wet- en regelgeving en het openbaar bestuur. Peter Jan over zijn rol in het platform: “Samen met de andere leden van het platform wordt de agenda voor de komende periode bepaald. De doelen zijn om met het platform de kwaliteit van dienstverlening in onze branche hoog te houden en te versterken, innovaties te delen en te helpen onderwijshuisvesting op een hoger niveau te brengen. Dat kan door een open platform te zijn en zoveel mogelijk partijen uit onze branche aan ons te binden. Daar wil ik mij de komende tijd graag voor inzetten.”

Als partner van Schooldomein publiceert het Platform Onderwijshuisvesting regelmatig artikelen in het magazine. Kort geleden zijn een aantal recente artikelen gebundeld in deze mooie speciale uitgave.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Meer informatie

Peter Jan Bakker
peterjan.bakker@icsadviseurs.nl
06-22601675