Ga terug naar alle vacatures

Stage bij ICSadviseurs

Wil je stage lopen? Dan ben je bij ons welkom. Dat houdt ons scherp en biedt studenten de mogelijkheid actuele onderzoeksthema’s aan de adviespraktijk te toetsen. We zijn partner van studievereniging B.O.S.S. Students van de mastertrack Management in the Built Environment van de Faculteit Bouwkunde TU Delft en staan op de Real Estate Career Day in Delft. Ook zijn we aanwezig op de Company Orientation Day van studievereniging OfCourse verbonden aan de mastertrack Construction Management and Urban Development van de TU Eindhoven.

Vooral voor studenten van deze twee mastertracks biedt ICSadviseurs een aantrekkelijke stage en afstudeerplek en mogelijk ook een werkplek na het afstuderen. Bevalt de stage van beide kanten goed, dan kun je bij ons aan de slag als junior adviseur. Net zoals Bahar Akbarian (MSc) die als huisvestingsadviseur bij ons is gaan werken, nadat ze haar afstudeeronderzoek bij ons heeft gedaan.

Bahar over stage lopen bij ICSadviseurs

“Ik zet me in om deze duurzame gebouwen te realiseren voor nu en in de toekomst.”

In maart 2015 heb ik mijn master Real Estate & Housing aan de TUDelft afgerond. Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik, in samenwerking met ICSadviseurs, onderzoek gedaan naar de prestaties van geïntegreerde contractvormen bij de ontwikkeling van middelbare scholen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan binnen het team Vastgoedontwikkeling, ik houd me bezig met het coördineren van ontwerp- en aanbestedingstrajecten en bouwprocessen.

In de bouw- en vastgoedwereld ligt er een enorme opgave voor nu en in de toekomst. In de Westerse wereld brengen wij het grootste deel van onze dagen door in gebouwen. Dit gecombineerd met het feit dat het grootste deel van de wereldwijde energievraag voor rekening van gebouwen komt: om te bouwen, renoveren, onderhouden, gebruiken en te slopen maakt het noodzakelijk om te investeren in goede gebouwen waar het prettig verblijven is en die duurzamer gebouwd en onderhouden worden.

Wil je meer weten of kom vooral eens bij ons kijken:

Mail: hr@icsadviseurs.nl
Telefoon: 088 – 235 04 27