Uitnodiging: Waar leer jij? 0-12
< Naar alle berichten

Uitnodiging: Waar leer jij? 0-12

Kinderopvangorganisaties en basisscholen bieden hun kinderen en leerlingen een steeds grotere diversiteit aan leer- en speelplekken. Maar uit welke plekken kan ik eigenlijk kiezen, als ik meer wil dan alleen een klas- of speellokaal? Wat is de ideale mix van plekken, waarmee ik de ideale leer- en speelomgeving voor mijn kinderen en leerlingen creëer?

Op donderdagmiddag 2 november organiseert ICSadviseurs in De Toonzaal van EromesMarko B.V. het event Waar Leer Jij? 0-12 voor basisonderwijs- en opvangorganisaties.

Het programma start in de middag en bestaat onder andere uit een aantal korte en inspirerende workshops, waarin wij u uitdagen om vanuit visie, activiteiten en plekken na te denken over wat nodig is in uw ideale leer- en speelomgeving. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om met vakgenoten van gedachten te wisselen en gaat u op fotosafari.

Na afloop heeft u een beeld van de mogelijkheden om uw eigen visie te vertalen in passende leer- en speelplekken. Om u daarbij verder te helpen en te inspireren, krijgt u een uitgave mee van de publicatie ‘Waar leer jij?’

Programma

  • We beginnen om 12:00 uur met een inlooplunch.
  • Na welkom en introductie is het om 13:15 uur tijd voor een plenaire opdracht en een toelichting op het programma.
  • Aansluitend volgen vanaf 14:00 uur drie workshopronden.
  • Vanaf 15:30 uur delen we plenair de resultaten.
  • En na het slotwoord van de dagvoorzitter sluiten we om 16:15 uur af met een netwerkborrel.
  • U ontvangt dan ook de uitgave ‘Waar leer jij? 0-12’.

Voor wie?
Bestuurders, directeuren, leerkrachten, pedagogische medewerkers, huisvestingsmedewerkers en iedereen die geïnteresseerd is in innovatieve en bijzondere onderwijs- en opvangconcepten voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Aanmelden
Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan. Er zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Paulien Beumer via paulien.beumer@icsadviseurs.nl. De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 75,= incl. btw.

Route

  • De route per auto vindt u hier. Het adres is Nieuweweg 240 in Wijchen. Voor het gebouw zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Klik hier om uw route per openbaar vervoer te pannen. Er is een bushalte voor de deur!

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Meer informatie

Publicatie Waar leer jij?

ICSadviseurs heeft in samenwerking met Schooldomein 25 leerplekken benoemd in een overzichtelijk en handzaam boek: een inspirerende basis om na te denken over welke leerplekkenmix het beste past voor uw situatie. Tijdens de middag ervaart u de bijpassende werkvorm zelf én krijgt u als eerste de publicatie mee naar huis.